Skip to content

Budgetbeheerder nodig?

Wil je tijdelijk hulp om jouw geldzaken op orde te krijgen? Met ruim 15 jaar financieel-juridische, credit- en klachtmanagement ervaring sta ik jou graag bij om jouw financiën te beheren.

Wil je meer weten?

Vul je contactgegevens in, dan neem ik contact met je op.

Wat is budgetbeheer?

Via OnFinance kun je de hulp van een budgetbeheerder inschakelen als je geen grip meer hebt op je financiële situatie. Budgetbeheer is een vrijwillig middel om jou te helpen en ondersteunen bij het beheren van jouw financiën. Budgetbeheer kan ingezet worden als preventiemiddel om (problematische) schulden te voorkomen.

Wat doet de budgetbeheerder?

Als jouw budgetbeheerder zorg ik ervoor dat je weer grip krijgt op jouw geldzaken. Ook als er geen sprake is van schulden maar je het lastig vindt om jouw rekeningen op tijd te betalen, kan budgetbeheer een passende oplossing zijn.

Hoe vraag je het aan?

Meld je aan bij OnFinance! Zij helpt jou op weg naar een schuldenvrij leven.

Wat zijn de taken van een budgetbeheerder?

Als ik jouw budgetbeheerder ben, dan beheer ik jouw inkomen. Ik voer de volgende taken uit:

  • Ik heb maandelijks contact met je.
  • Ik open een beheerrekening voor het beheren van je budget.
  • Ik stel jouw persoonlijke budgetplan op, op basis van jouw inkomsten en uitgaven.
  • Ik draag zorg voor de betaling van jouw vaste lasten, die zijn opgenomen in het budgetplan. Het is wel belangrijk dat er voldoende saldo hiervoor is op jouw beheerrekening.
  • Ik zorg ervoor dat je wekelijks of maandelijks leefgeld ontvangt op jouw leefgeldrekening.
  • Ik reserveer geld voor onvoorziene omstandigheden als dit kan.

Meer informatie over het aanvragen van budgetbeheer

Heb je een budgetbeheerder nodig? Meld je dan nu aan bij OnFinance! Na je aanmelding plannen we eerst een intakegesprek in bij mij op kantoor. Tijdens dit gesprek geef ik meer uitleg over budgetbeheer en bespreken wij samen jouw situatie. OnFinance speelt in op jouw behoeftes en levert maatwerk.  Tijdens het gesprek vertel ik meer over de werkwijze en dienstverlening van OnFinance. 

Als jij na het intakegesprek besluit gebruik te maken van mijn diensten, vul je het intakeformulier in. Je krijgt ook een lijst van documenten of bewijsstukken die je bij mij aan moet leveren. Je vindt het intakeformulier met daarin de lijst met documenten of bewijsstukken bij documenten. Deze neem je mee naar ons eerste gesprek. Meld je aan en ik help je op weg naar een schuldenvrij leven.