Skip to content

Budgetcoach nodig?

Heb je moeite om het overzicht te bewaren? Ben je op zoek naar ondersteuning om jouw financiën zelf te regelen? Met meer dan 13 jaar financieel-juridische, credit- en klachtmanagement ervaring kan ik je coachen om je financiën te organiseren.

Wil je meer weten?

Vul je contactgegevens in, dan neem ik contact met je op.

Wat is budgetcoaching?

Je kunt de hulp van een budgetcoach inschakelen als je hulp wil bij het zelfstandig regelen van jouw financiën. Je wil meer inzicht in je financiën. Je wilt weten welke oplossingen er zijn om je financiële situatie te verbeteren. Een budgetcoach kan dan een oplossing zijn.

Wat doet de budgetcoach?

Als jouw budgetbeheerder help ik je inzicht te krijgen in jouw financiële mogelijkheden. Ik coach je om zelfstandig je financiën en eventuele schulden te regelen.

Hoe vraag je het aan?

Heb je een budgetcoach nodig? Meld je dan bij mij aan.

Wat zijn de taken van een budgetcoach?

Als budgetcoach, zorg ik dat je inzicht krijgt in jouw financiële situatie. Ik coach je om passende oplossingen te vinden, zodat je meer grip hebt op je financiële situatie.  Ik voer onder andere de volgende taken uit:

  • Ik heb maandelijks contact met je.
  • Ik stel een budgetplan op, op basis van jouw inkomsten en uitgaven. 
  • Ik help je met het treffen van betalingsregelingen en andere betaalafspraken.
  • Ik controleer of er regelingen of toeslagen zijn waar je nog recht op hebt.
  • Ik heb maandelijks contact met je om je vorderingen te bespreken.

Meer informatie over het aanvragen van budgetcoaching

Heb je een budgetcoach nodig? Meld je dan bij mij aan. Na je aanmelding plannen we eerst een intakegesprek in bij mij op kantoor. Tijdens dit gesprek geef ik meer uitleg over budgetcoaching en bespreken wij samen jouw situatie. Ik kan dan een passend budgetplan opstellen. Je krijgt dan ook meer informatie over mijn werkwijze en wat je van mij kunt verwachten. Wil je na dit gesprek gebruik maken van mijn diensten, dan vul je een intakeformulier in en geef je aan welk pakket je kiest. Je krijgt ook een lijst van documenten of bewijsstukken die je bij mij aan moet leveren. Deze neem je mee naar ons eerste gesprek. Voor dit gesprek kun je je hieronder aanmelden.